Årets första möte

Styrelsen har idag 5 februari haft årets första styrelsemöte. Den stora punkten på mötet var naturligtvis det nya servicehuset som kommer att byggas upp nu på vårkanten. Vi hoppas att så många medlemmar och AM som möjligt vill vara med och hjälpa till vid byggnationen och mer information om hur det kommer att gå till kommer framöver. Håll utkik på hemsidan och i e-posten för information.

 

Utöver bygget kommer det att bli arbetsdagar då vi hoppas att medlemmar och AM vill komma och arbeta för att vårt fina område ska fortsätta vara fint. Mer info om tid och plats samt vad som ska uträttas kommer i separata utskick. Vi har även en del frivilligåtaganden som utförs under hela säsongen också och det finns fortfarande saker att göra. Kontakta styrelsen om du är intresserad av att hjälpa till.

 

Under våren/sommaren/hösten kommer jag även att försöka göra några reportage kring några av medlemmarnas odlingar/byggen/projekt och lägga upp på hemsidan. Har du något du tror att andra skulle vara intresserad av, kontakta Joakim i styrelsen för att få en chans att visa upp det på hemsidan. Tips, idéer, smarta lösningar, fina planteringar, staketbyggen, boule-tävling, en fin fiskefångst, etc. Allt är av intresse!

 

Vi är nog flera som nu börjat längta efter våren och att se hur Svartkärret åter börjar blomma upp efter vintermörkret och kylan. Snart gott folk…